Μοναδική έκταση διατίθεται πρός πώληση με εκπληκτική θέα στον Πατραικό κόλπο, 80000 τ.μ. 4.500.000€


Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός Ακινήτου: 4308
  • Εμδαδόν: 80000 τ.μ.
  • Συντελεστής δόμησης: 0.8
  • Πρόσοψη
  • Οικοδομήσιμο
  • Κατάλληλο για Επαγ. Χρήση
  • Διαμπερές

Περιγραφή Ακινήτου

Τοποθεσία: Ελλάδα, Πάτρα, Νομός  Αχαΐας, θέση Μιντιλόγλι, με εκπληκτική αμφιθεατρική θέα στον Πατραϊκό κόλπο, την πόλη της Πάτρας, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, τα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας και το λιμάνι της Πάτρας.
Ενιαία έκταση 80.000 τμ, εκ των οποίων τα 45.000 τμ, ευρίσκονται εντός σχεδίου οικισμού και τα υπόλοιπα 35.000 τμ,  είναι εφαπτόμενα, εκτός σχεδίου.
Πρόσβαση: Το οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση δέκα (10) λεπτών από το κέντρο της Πάτρας, δέκα (10) λεπτών από το νέο λιμάνι, (10) λεπτά από όλες τις σημαντικές υποδομές της πόλης, είκοσι (20) λεπτά από το αεροδρόμιο του Αράξου και είκοσι (20) λεπτά από τη μαγευτική παραλία της Καλογριάς.
Ο δρόμος πρόσβασης είναι δημοτική οδός και υπάρχει συγκοινωνία με αστικό λεωφορείο. Ο δρόμος στην πρόσοψη του οικοπέδου είναι ασφαλτοστρωμένος.
Δυνατότητες δόμησης: Με συντελεστή δόμησης 0.8, το οικόπεδο είναι κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις, με κλιμακωτούς συντελεστές δόμησης, κατάλληλο και για ιδιωτική πολεοδόμηση. Προσφέρεται για μεγάλα οικιστικά συγκροτήματα, πολυτελείς κατοικίες, τουριστική ανάπτυξη, ακόμη και για ελαφριά βιομηχανική χρήση.
Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα δόμησης για:
Ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες συνδυαστικά και με εξοχικές κατοικίες
Κτίρια ιατρικών χρήσεων
Εξοχικές ή αστικές κατοικίες
Κτίρια επαγγελματικών χρήσεων
Κτίρια κοινής ωφελεία, συνεδριακά
Οίκος ευγηρίας (Πανευρωπαϊκής εμβελείας)

Περιοχή του Ακινήτου στον Χάρτη

Εγγραφή στο Newsletter