Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
E-mail: Τηλ.: Όνομα:

Διόνυσος διατίθεται προς πώληση, οικόπεδο, με καταπληκτική θέα, 423 τ.μ. 290.000€


Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός Ακινήτου: 602250
Ειδική σήμανση: KXL
  • Εμβαδόν: 423 τ.μ.
  • Συντελεστής δόμησης: 0.4
  • Συντελεστής κάλυψης: 25
  • Πρόσοψη
  • Οικοδομήσιμο
  • Άρτιο

Περιγραφή Ακινήτου

Τοποθεσία : Διόνυσος ( Αναγέννηση Εκάλης ).
Παρουσίαση οικοπέδου : Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο 423 τμ, άρτιο και οικοδομήσιμο, σε κατάφυτη περιοχή σε πλήρως ανεπτυγμένο οικιστικό περιβάλλον, εντός σχεδίου, συντελεστής δόμησης 0.4, συντελεστής κάλυψης 25%, πρόσοψη 17 μέτρα, βάθος 25 μέτρα, κατάλληλο για κατασκευή κατοικίας, καταπληκτική θέα, υψόμετρο 400μέτρα,  με θέα στην Πάρνηθα, το Λεκανοπέδιο Αθηνών έως και τον Σαρωνικό κόλπο.
Διατίθενται σχέδια και (ανενεργή) άδεια δόμησης για κατοικία συνολικού εμβαδού 540 τμ με τέσσερεις υπόγειες θέσεις στάθμευσης και πρόσβαση υπογείου από την στάθμη του δρόμου.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του.

Η περιγραφή του ακινήτου βασίζεται σε πληροφορίες που προήλθαν από τον ιδιοκτήτη ή από τον εκπρόσωπο του.
Αυτά τα στοιχεία ιδιοκτησίας παρέχονται με καλή πίστη και δεν αποτελούν μέρος οποιασδήποτε σύμβασης.
Το κτηματομεσιτικό γραφείο  Royal Estates δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή την παρουσίαση.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Περιοχή του Ακινήτου στον Χάρτη

Εγγραφή στο Newsletter