Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
E-mail: Τηλ.: Όνομα:

Κυκλάδες, νήσος Άνδρος περιοχή Βιτάλι, διατίθεται αγροτεμάχιο πρός πώληση, καταπληκτική θέα πρός την θάλασσα, 36250 τ.μ. 80.000€


Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Κωδικός Ακινήτου: 87881
Ειδική σήμανση: JEE
  • Εμβαδόν: 36250 τ.μ.
  • Εμβαδόν κτίσης: 670 τ.μ.
  • Απόσταση από την θάλασσα: 1400
  • Πρόσοψη
  • Οικοδομήσιμο
  • Άρτιο

Περιγραφή Ακινήτου

Τοποθεσία: Άνδρος, Βία, Κάτω Βιταλίου.
Περιγραφή : Διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο 36.250 τμ, αμφιθεατρικό, σε μοναδικό σημείο, καταπληκτική θέα, ανατολικού προσανατολισμού, πρόσοψη 175 μέτρα.
Δύναται να κτίσει κατοικία 670 τμ, η δυνατότητα κατασκευής ξενοδοχειακής μονάδας 1.700 τμ, στο αγροτεμάχιο ο χαρακτηρισμός γής ειναι ο παρακάτω 16.830 τμ, μη δασικού χαρακτήρα και 19.420 τμ δασικού χαρακτήρα.
Διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως τοπογραφικό, έγγραφο μη δασικής έκτασης καθώς και έγγραφο μη αρχαιολογικού χώρου.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του.

Η περιγραφή του ακινήτου βασίζεται σε πληροφορίες που προήλθαν από τον ιδιοκτήτη ή από τον εκπρόσωπο του.
Αυτά τα στοιχεία ιδιοκτησίας παρέχονται με καλή πίστη και δεν αποτελούν μέρος οποιασδήποτε σύμβασης.
Το κτηματομεσιτικό γραφείο  Royal Estates δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή την παρουσίαση.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Περιοχή του Ακινήτου στον Χάρτη

Εγγραφή στο Newsletter